Med IT-hosting fra os får du en øget sikkerhed, mere frihed og mere fleksibilitet. Vores løsninger er skalerbare og skræddersyet til dine behov.

Grundlæggende er IT-hosting en løsning, hvor din virksomhed lejer sig på en server. Denne server bruges til at afvikle dit software – det kan være mailserver, jeres Office 365 eller meget andet. Og du har online adgang, hvilket giver dig en stor frihed. Du kan nemlig logge på hvor, du ønsker, og når, du ønsker.

Tilpasset IT-hosting til dine behov

Hos os har du mulighed for at skræddersy den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Og har du brug for mere kraft i tilfælde af aktivitetsstigning, er det muligt blot at skrue op. Det giver dig en stor fleksibilitet.

Vælger du IT-hosting hos os, får du:

  • En dedikeret server, som kun er til jer.
  • En god support, der kan skride ind i tilfælde af nedbrud.
  • Gode oppetider, så I undgår at skulle forstyrres i jeres daglige drift af systemnedbrud.
  • Kun regninger for det, du bruger.
  • Mulighed for at få hjælp til alle dine programmer.

Hør mere om IT-hosting

For en erfaren og kompetent rådgiver, skal du blot hive fat i os på telefon 2696 4100. Vi sidder klar til at rådgive dig om dit valg af IT-hosting, så du får den optimale løsning til din virksomhed. En løsning, der kan sikre jer ro i maven, samt generelt gode vilkår for sikkerhed, fleksibilitet og frihed.

Kontakt
Jeg bruger ITadviser når jeg mangler hjælp til mit IT. Der er hurtig respons og altid en løsning på problemerne.

Johannes Bogh

Direktør, CONTIGO ApS
Vi havde brug for en god, billig og sikker mailløsning til vores lille virksomhed. Her valgte vi Google suite, som vi er rigtig glad for. De har også hjulpet med nogle små opgaver, som de de har klaret med stor tilfredshed.

Jan Astrup

Direktør, Aconsulting ApS