I en tid med professionelle og ondsindede hackere lurende i den digitale verden, er det vigtigt, at din virksomhed er beskyttet forsvarligt. Et hackerangreb kan få fatale konsekvenser for jeres datahåndtering, kunder, samt daglige og generelle drift.

Lad os sikre dit IT

Med en bred erfaring står vi til rådighed for at holde din virksomhed sikker. Vi tilpasser en unik og skræddersået løsning, som passer til din virksomhed og jeres systemer. På den måde kan I bygge høje mure omkring jeres IT-systemer, hvilket holder de ondsindede hackere væk og ude af stand til at genere jer. For en unik løsning til jeres virksomhed kan du kontakte os på telefon 2696 4100.

Ved brug af vores dybe indsigt vil vi udarbejde en sikkerhedsløsning, der fungerer som din beskyttende mur mod angreb.

Hackere er i dag blevet mere professionelle, hvorfor faren lurer fra mange vinkler. Og de avancerede og kreative angreb fra hackerne kræver avancerede IT-sikkerhedsløsninger som modsvar.

Vi er eksperter i firewall-løsninger og SIEM(Security Information & Event Management) systemer.

Kontakt
Jeg bruger ITadviser når jeg mangler hjælp til mit IT. Der er hurtig respons og altid en løsning på problemerne.

Johannes Bogh

Direktør, CONTIGO ApS
Vi havde brug for en god, billig og sikker mailløsning til vores lille virksomhed. Her valgte vi Google suite, som vi er rigtig glad for. De har også hjulpet med nogle små opgaver, som de de har klaret med stor tilfredshed.

Jan Astrup

Direktør, Aconsulting ApS